Privacy Statement

Disclaimer

Alle inhoud op deze website, inclusief de afbeeldingen, is eigendom van Forest & Film, tenzij anders vermeld. Niets mag zonder toestemming worden gebruikt of gekopieerd. Wil je foto’s van ons werk/blog gebruiken? Vraag dan eerst even om toestemming.

Privacyverklaring

Persoonsgegevens

Forest & Film verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze blog/diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt (bijvoorbeeld d.m.v. het plaatsen van een reactie.) Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die we verwerken:

– Voor- en achternaam
– Adres en telefoonnummer
– E-mailadres
– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt, in correspondentie en telefonisch

Doel

Forest & Film verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Je te kunnen e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Om goederen en diensten bij je af te leveren zoals fotoalbums
– Administratieve afhandeling. We verwerken persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn.

Bewaren

Forest & Film bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is. Wij bewaren jouw persoonsgegevens enkel voor de duur van onze samenwerking totdat deze is afgehandeld.

Verstrekking aan derden

Forest & Film verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken die wij gebruiken

Forest & Film gebruikt cookies om informatie op te slaan, zoals je voorkeursinstellingen als je onze website bezoekt.

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op je computer, tablet of smartphone. Je kunt je afmelden voor deze cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Op onze website worden ook cookies geplaatst door derden.

Forest & Film gebruik de volgende cookies:

Functionele cookies

Dit zijn cookies die noodzakelijk zijn voor de technische werking van de website en je gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld je voorkeursinstellingen. Ook kunnen we hiermee onze website optimaliseren. Dit zijn analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy en waarvoor we geen voorafgaande toestemming van je nodig hebben (dit zijn algemene cookies).

Tracking cookies

Bij je eerste bezoek aan onze website ben je al geïnformeerd over deze cookies en is er toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor deze cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Google Analytics

Forest & Film gebruikt deze dienst om rapportages te krijgen over de wijze waarop van de website gebruikt wordt gemaakt en de kwaliteit en effectiviteit te meten. We maken gebruik van Google Analytics op de wijze die door de autoriteit persoonsgegevens is voorgeschreven om te kunnen vallen onder de uitzondering in de cookiewet, waardoor we geen voorafgaande toestemming van je nodig hebben voor het gebruik van deze dienst.

Social media cookies

Op deze website is het mogelijk om de blogpost te delen op diverse social media kanalen waaronder Facebook, Google en Pinterest. Voor het functioneren van deze knoppen wordt gebruik gemaakt van website-overschrijdende cookies – zodat de social media partij jou herkent op het moment dat jij een artikel en/of video wilt delen via social media. Deze cookies maken het mogelijk dat ingelogde gebruikers van geselecteerde social media bepaalde inhoud van onze website direct kunnen delen met vrienden en/of andere gebruikers. Voor de cookies die de social media partijen plaatsen en de mogelijke data die zij hiermee verzamelen, verwijzen we je naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven. Let op dat deze verklaringen regelmatig kunnen wijzigen. Forest & Film heeft daar geen invloed op.

Inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Forest & Film, en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die we van jou hebben naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Forest & Film wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de autoriteit persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Bescherming

Forest & Film neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Daarom is Forest & Film alleen te bezoeken via een https-link, een beveiligde versie van het standaard http. Dit voorkomt dat informatie die jij invoert in velden op onze website benaderd kan worden door kwaadwillende. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via deborah@forestandfilm.com